Доставка


Доставките се извършват чрез куриерска фирма ЕКОНТ Експрес и СПИДИ в цяла България до офис на Еконт/Спиди или до вратата на клиента. Доставката се извършва в рамките от 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне клиентът ще бъде уведомен своевременно чрез email или по телефона от наш служител.


*Фиксирана цена до офис на Спиди е 6.99 лв. , при желание от клиента доставката да е до личен адрес на клиента, цената се определя според тарифите на куриерските фирми. 
Доставка до адрес на клиента - Транспортните разходи се изчисляват индивидуално за всяка поръчка на база тегло, обем и размер на сумата!


Доставка: при закупуване на някой от нашите артикули, те ще пътуват към Вас с някой от нашите партньори на преференциални цени за доставка с приложена - от 10 до 20% ОТСТЪПКА от цената на куриерската услуга. Пратките пътуват за сметка на клиента, като сумата за доставка не е включена в цената на артикулите. Тя се заплаща на куриера при получаването на пратката - в брой.
Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт или Спиди до посочен от Потребителя, адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Пратката е застрахована. Доставка се прави само след потвърждение от страна на клиента.
Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа.
Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.
За Доставка с Куриерска Фирма са ни нужни:
Телефонен номер
Две имена
Град и адрес за доставка